OM MEG 2018-04-25T15:08:12+00:00

Om meg

Jeg er en livsstilsveileder og helsecoach med spesialisering i detox, og er lidenskapelig opptatt av helhetlig helbredelse.

Jeg har i en årrekke studert og utviklet healing- og detox-protokoller med hovedfokus på rensing og regenerering av organer, både i Europa og i USA da jeg bodde i Los Angeles, California.

Min strategiske tilnærming til balansert helse og helbredelse av sykdom skjer gjennom systematisk detox, samtidig som jeg taktisk bygger opp kroppen igjen for å hjelpe den med å gjenopprette sin naturlige tilstand av balanse. Balanse er viktig for meg og hva jeg hele tiden strever mot for mine klienter, slik at kroppen deres kan jobbe sammen i harmoni.

De fleste mennesker i dag har en rekke fysiske ubalanser, og disse kan være mange og varierte, men det handler om å ta tak i dem før de går så langt som å skape sykdom i kroppen. Gjennom detox og bevissthet og kunnskap rundt helse kan man både forebygge en mengde plager og øke livskvaliteten, med de riktige verktøyene.

Jeg var selv kronisk syk i mange år og helbredet meg selv fra alvorlig funksjonshemmende grad av Myalgisk Encefalopati (M.E./CFS) og Nevroborreliose (Lyme disease). Fra å være sengeliggende og lenket fast i en rullestol, er jeg nå friskere, mer vital og mer aktiv enn jeg noen gang har vært. Jeg er fri fra et liv preget av fysiske begrensninger, og nå er min misjon å hjelpe andre!

Jeg er glødende opptatt av å hjelpe andre med å ta kontroll over egen helse,
og oppdage kroppens enorme potensialer for helbredelse, balanse og livskvalitet.

Mer om meg..

Jeg anser min sykdom som den største lærermesteren i mitt liv, da den ga meg muligheten til å studere og bli kjent med en rekke helbredende tradisjoner, og en rekke verktøy til god helse og helbredelse av ubalanser og sykdom. Gjennom min sykdomsreise la jeg meg opp effektive systemer og modeller for hvordan lindre og kurere en rekke plager – både for meg selv og andre pasienter. Dette er noe jeg fortsatt praktiserer etter at jeg ble frisk. Og jeg ser fortsatt på urter og detox som en av de viktigste grunnpilarene i mitt eget daglige helseregime.

Det er gjennom min reise mot å bli frisk at jeg har tilegnet mer kunnskap og erfaring om hvordan blant annet giftstoffer og parasitter skaper ubalanser og sykdomsprosesser i kropp og sinn. Opphopninger av akkumulerte toksiner, samt blokkerte og svekkede elimineringsorganer, har store helsekonsekvenser og gir grobunn for blant annet tarmsykdommer, smerter, immunforstyrrelser, psykiske plager og langt mer alvorligere sykdommer – slik som i mitt tilfelle. Så min misjon er å opplyse om hvordan du kan ta vare på dine indre organer, slik at de kan operere så effektivt og smidig som overhodet mulig.

Jeg inspireres av både gammel visdom fra tradisjonell østlig medisin og nyere forskning når jeg utvikler og skreddersyr detox- og helseprotokoller. Jeg deler østens helhetlige innfallsvinkel til sykdom, og har brukt mye av min tid på å studere urtemedisin, samt hvordan supermat og annen næringstilskudd kan brukes for å optimalisere helse; «biohacke» systemet. Indre arbeid er også noe jeg er opptatt av i prosessen for å oppnå fysisk balanse og harmoni for mine klienter.