fbpx
OM MEG 2018-05-15T10:56:42+00:00

Om meg

Jeg er en livsstilsveileder og helsecoach med spesialisering i detox, og er lidenskapelig opptatt av helhetlig healing.

Jeg har i en årrekke studert og utviklet urte- og detox-protokoller med hovedfokus på rensing og regenerering av organer, som har hjulpet enormt i min egen og andres helbredelsesprosess.

Min tilnærming til optimalisert helse og velvære skjer gjennom en systematisk detox av kroppen, samtidig som man taktisk gjenoppbygger kroppen for å hjelpe den med å gjenopprette sin naturlige tilstand av balanse. Optimalisering er viktig for meg og hva jeg hele tiden strever mot for mine klienter, slik at kroppene deres kan jobbe sammen i flyt og harmoni.

De fleste mennesker har i dag en rekke fysiske ubalanser, og disse kan være mange og varierte, men det handler om å ta tak i dem før de går så langt som å skape sykdom i kroppen. Jeg tror at man gjennom detox, og bevissthet og kunnskap rundt helse kan forebygge en rekke plager og øke livskvaliteten med de riktige verktøyene.

Jeg var selv kronisk syk i mange år med alvorlig funksjonshemmende grad av Myalgisk Encefalopati (M.E./CFS) og Nevroborreliose (Lyme disease). Nå er min misjon å hjelpe andre!

Jeg inspireres av både gammel visdom fra tradisjonell østlig medisin og nyere forskning når jeg utvikler og skreddersyr detox- og helseprotokoller. Jeg deler østens helhetlige innfallsvinkel til sykdom, og har brukt mye av min tid på å studere urtemedisin, samt hvordan supermat og annen næringstilskudd kan brukes for å optimalisere helse; «biohacke» systemet. Indre arbeid er også noe jeg er opptatt av i prosessen for å oppnå fysisk balanse og harmoni for mine klienter.

Jeg er glødende opptatt av å hjelpe andre med å ta kontroll over egen helse,
og oppdage kroppens enorme potensialer for healing, balanse og livskvalitet.

Mer om meg..

Jeg anser min sykdom som den største lærermesteren i mitt liv, da den ga meg muligheten til å studere og bli kjent med en rekke teknikker, tradisjoner og verktøy for å optimalisere helse og velvære.

Gjennom min sykdomsreise utviklet jeg effektive systemer og modeller for hvordan støtte kroppens tilhelingsprosess – både for meg selv og andre pasienter. Dette er noe jeg fortsatt praktiserer etter at jeg ble frisk. Og jeg ser fortsatt på urter og detox som en av de viktigste grunnpilarene i mitt eget daglige helseregime.

Det er gjennom min reise mot å bli frisk at jeg har tilegnet mer kunnskap og erfaring om hvordan blant annet giftstoffer og parasitter kan skape ubalanser og sykdomsprosesser i kropp og sinn. Opphopninger av akkumulerte toksiner, samt blokkerte og svekkede elimineringsorganer, kan ha store helsekonsekvenser og kan gi grobunn for blant annet tarmsykdommer, smerter, immunforstyrrelser, psykiske plager og langt mer alvorligere sykdommer – slik som i mitt tilfelle.

Min misjon er å opplyse om hvordan du kan ta vare på dine indre organer for at de kan gjøre jobben sin så effektivt som mulig, slik at din kropp kan fungere optimalt. Jeg er opptatt av optimalisering for bedre helse og velvære.