TJENESTER 2018-03-12T15:19:09+00:00

Tjenester

Min intensjon er å inspirere & veilede deg til å gjenvinne kontrollen over din egen helse

Jeg er lidenskapelig opptatt av at mine klienter skal gjenopprette balanse og harmoni i kropp og sinn – der kroppen og alle dens organer, prosesser og systemer jobber optimalt hver for seg – og i harmoni sammen!

Gjennom min erfaring, kunnskap og praksis har jeg funnet at dette gjøres gjennom å adressere roten til disse ubalansene, som ofte er blokkeringer forårsaket av blant annet giftstoffer, toksiner, patogener, og en ubalanse av næringsstoffer.

Ved å rense og avgifte kroppen og dets organer systematisk for blokkeringer, kan man helhetlig jobbe med å styrke opp om naturlige funksjoner slik at kroppen selv kan gjenopprette balansen. Med en strategisk innfallsvinkel søker jeg til roten av fysiske ubalanser og helseplager for å hjelpe klientene mine med deres unike problemstillinger for å optimalisere helsen deres.

Jeg er opptatt av at helse og livsstil skal være bærekraftig og ikke preget av en fundamentalistisk tilnærming

Jeg støtter deg i prosessen og er alltid tilgjengelig for support og veiledning, og gjør mitt beste for at du skal gjenvinne kontrollen over helsen din og nå dine mål! Jeg forstår hverdagens krav og press, og tilbyr en skreddersydd prosess for at du skal møte dine mål på en bærekraftig måte som er forenelig med hverdagen din.

TJENESTER:

  • Detox / avgiftning
  • Helsecoaching
  • Veiledning i kost & livsstil
  • Parasittrensing & candida
  • Hormonbalansering & helseoptimalisering
  • Binyretretthet
  • Tarmproblematikk & lekktarm

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Konsultasjon

Sliter du med sykdom og føler deg rådløs? Trenger du hjelp til å navigere og finne veien videre? Lurer du på hvordan du kan optimalisere helsen din? Biohacke kroppen din for å prestere mer effektivt? Beskytte kroppen mot stress? Ønsker du finere hud, øke energinivået, gå ned i vekt? I got you covered!

Jeg tilbyr veiledning og rådgivning i forhold til blant annet detox, sykdom, helseplager, optimalisering av helse og livsstil (biohacking), kosthold, supermat, kosttilskudd og bruk av urter.

Mine spesialfelt er innenfor detox/avgiftning, parasittrensing, sykdommer slik som autoimmune tilstander og ME/CFS samt Lyme Borreliose, tarmproblematikk, binyretretthet, og hormonbalansering.

Kontakt meg så kan jeg fortelle deg mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med din unike nåværende situasjon for å komme dit du ønsker å være!

PROGRAMMER

Detoxspesialist

Detox er et must-have verktøy i dagens moderne verden!

Det er i dag så vanlig med giftig overbelastning at avgiftning er helt avgjørende for helsen vår. Aldri har miljøet vært så giftig som det den er i dag – fra luften vi puster til maten vi spiser, og plastikken og kjemikalene som omringer oss i blant annet emballasje, hudpleieprodukter og klær.

Under en detox støttes organene våre: leveren, tarm, nyrene, lunger, blodet og hud – slik at de er i stand til å rense ut akkumulerte toksiner, giftstoffer og avfallsprodukter, og regenerere seg selv.

Før trodde jeg at detoxprogrammer kun var nødvendige for de som var syke, men nå er jeg overbevist om at detoxprogrammer er noe alle bør gjøre regelmessig, i tillegg til at vi støtter kroppens detoxprosesser med teknikker og mat som en del av våre daglige rutiner.

Detoxprogrammer:

For mental klarhet, vekttap, økt energinivå, sterkere immunforsvar, strålende hud, forebygging av sykdom og en ny vitalitet, er detox det ultimate healing-verktøyet. Det er et verktøy som vil la deg oppdage din kropps enorme potensialer for total helse og livskvalitet.

La meg guide deg gjennom en unik detoxopplevelse!

  • Online detoxprogram
  • Online transformerende helseprogram
  • In-house transformerende helseprogram

Parasittrensing

Parasittrensing er en kritisk del av et renseprogram!

Vi har alle parasitter i kroppene våres fra blant annet maten vi spiser (understekt kjøtt, uvaskede grønnsaker, m.m.), husdyr, miljøet vårt, og reising, og de kan være en sterk påkjenning på helsen vår – både fysisk så vel som mentalt. Det er viktig å jevnlig avgifte kroppen, og parasittrensing bør være en del av dette regimet.

Vi ormekurerer dyrene våre med jevne mellomrom, men hvorfor ikke oss selv?

Fra min erfaring er det like vanlig for oss mennesker å ha parasitter som det er for dyr, og disse patogenene finner stadig nye måter å tilpasse seg for å overleve. Jeg anser parasittrensing som en kritisk del av et helseprogram for å bli friskere, spesielt for de som aldri har gjort det før og for de som har vært langvarig syke eller har nedsatt immunforsvar. I møte med svært syke pasienter anser jeg parasittrensing som en sentral del av helbredelsesprotokollen.

Jeg har omfattende erfaring med parasittrensing og kan veilede og guide deg slik at denne opplevelsen blir best mulig og med effektive resultater.

Binyretretthet

Binyretretthet, også kjent som “adrenal fatigue”, er et økende problem og en direkte konsekvens av å leve i et stressfylt samfunn. Binyretretthet er et stressyndrom!

Utmattelse og binyretretthet kan komme snikende eller akutt på, og stjele fra oss de tingene vi nyter i livet. Mange som opplever binyretretthet kan føle at alt blir en kamp og blir dermed mer tilbøyelige til å trekke seg tilbake.

Våkner du opp og føler deg utmattet selv om du har fått tilstrekkelig søvn? Drar du deg selv gjennom dagen?

Kanskje kvikner du til på ettermiddagen og kvelden for deretter å få problemer med å sovne?

Konsentrasjonen kan være rammet eller du kan fort føle deg overveldet. Kanskje bruker du sukker, sjokolade, koffein, eller har sug etter saltig mat for å føle deg bedre.

Jeg kan hjelpe deg med å komme til bunns i årsakene som ligger bak din binyretretthet, og støtte deg i prosessen med å styrke og bygge dem opp igjen – slik at du kan få økte energinivåer, bedre søvn, og gjenvinne livskvalitet.