fbpx
TJENESTER 2018-08-01T19:55:50+00:00

Tjenester

Min intensjon er å inspirere & veilede deg til å gjenvinne kontrollen over din egen helse

Jeg er lidenskapelig opptatt av at mine klienter skal gjenopprette balanse og harmoni i kropp og sinn – der kroppen og alle dens organer, prosesser og systemer jobber optimalt hver for seg – og i harmoni sammen!

Gjennom mine erfaringer, kunnskap og praksis har jeg funnet at dette gjøres gjennom å adressere roten til disse ubalansene, som ofte kan være blokkeringer forårsaket av blant annet giftstoffer, toksiner, patogener, og en ubalanse av næringsstoffer.

Ved å rense og avgifte kroppen og dets organer systematisk for blokkeringer, kan man helhetlig jobbe med å styrke opp om naturlige funksjoner slik at kroppen selv kan gjenopprette balanse. Med en strategisk innfallsvinkel søker jeg til roten av fysiske ubalanser for å hjelpe klientene mine med deres unike problemstillinger for å optimalisere livsstilen deres.

Jeg er opptatt av at helse og livsstil skal være bærekraftig og ikke preget av en fundamentalistisk tilnærming

Jeg støtter deg i prosessen, og gjør mitt beste for at du skal gjenvinne kontrollen over helsen din og nå dine mål. Jeg forstår hverdagens krav og press, og tilbyr et skreddersydd system slik at du kan nå dine mål på en bærekraftig måte som er forenelig med hverdagen din.

TJENESTER:

 • Detox / avgiftning
 • Biohacking / Helseoptimalisering
 • Helsecoaching
 • Veiledning i kost & livsstil
 • Parasittrensing & candida
 • Hormonbalansering
 • Binyretretthet
 • Tarmproblematikk & lekktarm

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Konsultasjon

Sliter du med helsen og føler deg rådløs? Trenger du hjelp til å navigere og finne veien videre? Lurer du på hvordan du kan optimalisere helsen din? Biohacke kroppen din for å prestere bedre? Beskytte kroppen mot stress? Ønsker du finere hud, øke energinivået, gå ned i vekt? I got you covered.

Jeg tilbyr veiledning og rådgivning i forhold til blant annet detox, helseplager, optimalisering av helse og livsstil (biohacking), kosthold, supermat, kosttilskudd og bruk av urter.

Gjennom min egen sykdomsreise har jeg dyptgående erfaring med detox/avgiftning, parasittrensing, sykdommer slik som autoimmune tilstander og ME/CFS samt Lyme Borreliose, tarmproblematikk, og binyretretthet.

Kontakt meg for mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med din situasjon for å komme dit du ønsker å være.

Jeg vil påpeke at mine tjenester ikke er ment som en erstatning for medisinsk behandling, men som et supplement for økt helse og velvære.

PROGRAMMER

Detoxspesialist

Detox er et must-have verktøy i dagens moderne verden!

Jeg opplever at det i dag er så vanlig med giftig overbelastning at regelmessig avgiftning kan være avgjørende for helsen vår. Aldri har miljøet vært så giftig som det den er i dag – fra den forurensede luften vi puster til maten vi spiser, og plastikken og kjemikalene som omringer oss i blant annet emballasje, hudpleieprodukter og klær.

Under en detox støttes organene våre: leveren, tarm, nyrene, lunger, blodet og hud – slik at de er i stand til å rense ut potensielle akkumulerte toksiner, giftstoffer og avfallsprodukter, og regenerere seg selv.

Før trodde jeg at detoxprogrammer kun var nødvendige for de som var syke, men nå er jeg overbevist om at detoxprogrammer er noe alle bør gjøre regelmessig, i tillegg til at vi støtter kroppens detoxprosesser med teknikker og mat som en del av våre daglige rutiner.

Jeg anser detox som det ultimate healing-verktøyet – et verktøy som lot meg personlig oppdage min kropps enorme potensialer for total helse og livskvalitet.

Detoxprogrammer:

Så hva kan man forvente av å gjennomføre et detoxprogram?

Du kan oppleve:

 • Mental klarhet
 • Vekttap
 • Økt energinivå
 • Sterkere immunforsvar
 • Strålende hud
 • Forebygging av sykdom
 • Fornyet vitalitet

La meg guide deg gjennom en unik detoxopplevelse!

 • Online detoxprogram
 • Online transformerende helseprogram
 • In-house transformerende helseprogram

Parasittrensing

Parasittrensing er en kritisk del av mitt renseprogram!

Det er min erfaring at parasitter er langt vanligere her i vesten enn det man tror. Vi kan pådra oss parasitter fra blant annet kontaminert mat (understekt kjøtt, uvaskede grønnsaker, m.m.), husdyrene våre, miljøet vårt, på reiser, på flater og håndtak, og fra luften vi puster (parasittegg kan flyte i luften). Parasitter kan være en sterk påkjenning på helsen vår – både fysisk så vel som mentalt. Jeg ser på det som viktig å jevnlig avgifte kroppen, og parasittrensing bør være en del av dette regimet.

Vi ormekurerer dyrene våre med jevne mellomrom, men hvorfor ikke oss selv?

Fra min erfaring er det like vanlig for oss mennesker å ha parasitter som det er for dyr, og disse patogenene finner stadig nye måter å tilpasse seg for å overleve. Jeg anser derfor parasittrensing som en kritisk del av et helseprogram for å bli sunnere, spesielt for de som aldri har gjort det før og ved et nedsatt immunforsvar. Parasittrensing var en sentral og viktig del av min egen healingprotokoll, og jeg parasittrenser fremdeles jevnlig for å vedlikeholde helsen min.

Jeg har lang erfaring med parasittrensing og kan veilede og guide deg til en effektiv og vellykket rens.

Binyretretthet

Binyretretthet, også kjent som “adrenal fatigue”, anses av mange som et økende problem og en direkte konsekvens av å leve i et stressfylt samfunn. Binyretretthet kan betraktes som et stressyndrom.

Utmattelse og binyretretthet kan komme snikende eller akutt på, og stjele fra oss de tingene vi nyter i livet. Mange som opplever binyretretthet kan føle at alt blir en kamp og blir dermed mer tilbøyelige til å trekke seg tilbake.

Våkner du opp og føler deg utmattet selv om du har fått tilstrekkelig søvn? Drar du deg selv gjennom dagen?

Kanskje kvikner du til på ettermiddagen og kvelden for deretter å få problemer med å sovne?

Konsentrasjonen kan være rammet eller du kan fort føle deg overveldet. Kanskje bruker du sukker, sjokolade, koffein, eller har sug etter saltig mat for å føle deg bedre. Alle disse problemstillingene kan være assosiert med binyretretthet.

Jeg kan guide deg med å forstå de mulige årsakene som ligger bak din binyretretthet, og støtte deg i prosessen med å styrke og bygge dem opp igjen – slik at du kan oppleve økte energinivåer, bedre søvn, og gjenvinne livskvaliteten din.